PORUKA IGRAČIMA

MIJAILOVIĆ SE OGLASIO PRED FINALE SA ZVEZDOM: Na svaku uvredu, odgovorićemo osmehom! Nek misle o nama...

Autor Milutin Vujičić

Prvi čovek crno-belih oglasio se pred početak finalne serije Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: MN Press

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana počinje večeras od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić". Najbolji tim regularnog dela sezone, Crvena zvezda, biće domaćin u prve dve utakmice serije, a na tribinama, kao što je to inače dogovor "večitih", neće biti gostujućih navijača.

Ipak, očekuje se "vrela" atmosfera zbog čega se prvo oglasio predsednik crveno-belih Nebojša Čović, a potom je poslednju poruku pred finale uputio i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

"Danas počinje finale na koje čekamo već 9 sezona!", počeo je Mijailović obraćanje na Tviteru.

"Čeka nas iskusan, evroligaški tim i moramo mu se suprotstaviti ponosno i uzdignute glave! Momci, samo hrabro i odlučno, pa neka pobedi bolji! A na svaku uvredu, odgovorićemo osmehom! Mi smo Partizan - neka drugi misle o nama", dodao je prvi čovek košarkaškog kluba.

Podsetimo, finalna serija igra se na tri dobijene utakmice po principu 2-2-1. Zvezda će dakle biti domaćin u petak (27. maj, 20.00) i nedelju (29. maj, 20.00), a potom će Partizan preuzeti domaći teren u narednu sredu (1. jun, 20.30) i petak (3. jun, 18.30).

Ako bude bilo potrebe, eventualna "majstorica" igraće se 6. juna uz domaćinstvo Crvene zvezde.