PORUKA TRENERA

OBRADOVIĆ MOLI GROBARE PRED ZVEZDU: Partizan igra NAJVAŽNIJI meč, a "Žoc" od navijača traži samo jedno - "Voleo bih..."

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana Željko Obradović nada se da navijači neće vređati nikoga iz redova Crvene zvezde u meču koji je na programu u sredu uveče.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana su u nedelju izgubili i drugi meč finalne serije ABA lige od Crvene zvezde (81:85), pa se sada nalaze u teškoj poziciji u borbi za trofej.

I dok je KK Partizan izdao saopštenje o sudijskoj ekspertizi i greškama iz završnice prethodnog susreta, trener crno-belih Željko Obradović imao je važan apel za navijače kluba.

Iz Partizana su istakli da je njihov tim bio oštećen u prethodnom meču, a treći okršaj sa "večitim" rivalom biće prvi u finalnoj seriji koji će crno-beli igrati pred svojim navijačima.

Susret je zakazan za sredu u 20.30 časova, a Željko Obradović je iskoristio priliku da pozove navijače da dođu u halu "Aleksandar Nikolić".

"Želeo bih da pozovem naše navijače da u što većem broju napune nekadašnji Pionir i da budu vetar u leđa našim mladim igračima kao što su to bili tokom cele sezone", počeo je trener Partizana.

"Istovremeno, želim da apelujem na njih da navijaju fer, sportski i bez ikakvog vređanja. Voleo bih da se igrači, stručni štab i svi članovi suparničkog tima osećaju prijatno u dvorani i da jedini pritisak koji osete, bude onaj pritisak koji nosi gromoglasna podrška našem timu", istakao je Obradović.

Partizan u sredu uveče mora da savlada Zvezdu ne bi li ostao u borbi za titulu prvaka ABA lige, pošto se finalna serija igra na tri pobede.