Prvi utisci

DA VEŽBAMO NAPAD NA LEDU - NE MOŽEMO! Radonjićeva poruka posle derbija - Prvo uslovi, pa onda da pričamo o košarci!

Autor Nikola Lalović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle poraza svog tima u meču finala sa Partizanom osvrnuo se na uslove za igru u ovoj utakmici.

Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Partizan je savladao Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finala ABA lige 70:67 i tako je produžio ovu finalnu seriju i zakazao četvrtu utakmicu za petak, takođe u "Pioniru". 

U meču u kome smo videli sve, od košarke preko prekida meča i zajedničkog izlaska oba tima sa terena trener crveno-belih Dejan Radonjić je naglasio da ovoga puta nismo videli kvalitetnu košarku, kao u prve dve utakmice.

"Smatram da u odnosu na prva dva duela koja su se igrala u rasporedu kakvom jeste mislim da ovaj meč nije bio tog kvaliteta. Smatram da su prve dve utakmice bile dobre i bilo je puno toga dobrog za analizu. Večeras je sa moje strane to i očekivano jer se došlo u treći meč posle dva teška duela. Takođe zbog klizavog parketa za igrače su bili specifični uslovi za igru. Imali smo svoje šanse da dobijemo meč, ali okrećemo se narednom duelu", analizirao je ukratko meč Radonjić. 

Za naredni meč koji se igra u petak ima jednu želju - bezbedniji teren. 

"Nadam se da ćemo u narednom meču imati manje klizav teren svi zajedno. Onda da pričamo o nekim košarkaškim stvarima. Sad da vežbamo sutra neki napad na ledu ili nešto ili odbranu, nema sad uslova za to", dodao je on. 

Na 41 sekundu do kraja meča videli smo i Radeta Zagorca sa bolnom grimasom na licu...

"Imamo situaciju na kraju ne znam šta je sa Zagorcem, nadam se da je on dobro i da se niko nije povredio", prokomentarisao je Radonjić. 

Na kraju se još jednom osvrnuo na uslove za igru. 

"Mislim da bi trebalo svi da se potrudimo da možemo da izađemo na teren i da pokažemo koliko možemo. Uz svu dozu umora, napora i opterećenja zbog finala mislim da ovo sve osim što utiče na kvalitet igre može da bude i vrlo opasno", završio je prvi trener crveno-belih.