Potpisao!

NEĆE IGRATI PROTIV PARTIZANA, ALI DOVODE POJAČANJA: FMP predstavio strašnog defanzivca - stiže pravo sa koledža!

Autor Dušan Ninković

Trebalo bi da mladi Trent Frejzer bude veliko pojačanje FMP-a u narednoj sezoni, kada će klub iz beogradskog predgrađa ponovo igrati ABA ligu.

Izvor: Youtube/ Big Ten Network/printscreen

Sezona u srpskoj košarci još nije završena jer je ostalo da se odigra završnica KLS, a FMP iz Železnika već je predstavio prvo pojačanje za jesen! Beogradski tim je na zvaničnom klupskom sajtu ozvaničio saradnju sa američkim bekom Trentom Frejzerom (23), koji direktno iz SAD stiže u Srbiju.

Ovaj košarkaš  sa Floride nema iskustva u seniorskoj košarci, pošto u redove "Pantera" stiže pravo sa koledža. Prethodnih godina imao je impresivne partije noseći dres Ilinoisa, u kojem je pokazivao ogroman talenat.

Posebno je primetno bilo da je Frejzer odličan defanzivac, pošto se dve godine uzastopno našao u idealnoj defanzivnoj petorci konferencije. U prethodnoj sezoni je u dresu Ilinoisa prosečno beležio 11,6 poena, 4,1 asistneciju, 2,8 skokova i nešto više od jedne ukradene lopte po meču.

Na mestu organizatora igre tima iz Železnika Frejzer će naslediti Brajsa Džonsa, koji je pre nekoliko dana napustio tim.

Podsećamo, FMP je u završnici KLS trebalo da igra protiv Partizana, ali ta serija neće biti na programu. Crno-beli su doneli odluku da se povuku iz takmičenja, pa će ekipa iz Železnika sačekati rivala za finale domaćeg prvenstva.

Pogledajte kako igra novo pojačanje FMP:

Trent Frejzer
Izvor: Youtube/LyfePULSE