Nemoguće!

LAZIĆ POSTIGAO NAJLUĐI KOŠ SEZONE! Niko nije mogao da veruje šta je Zvezdin kapiten pogodio na 0,4 do kraja! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Na isteku druge četvrtine meča između Crvene zvezde i Mege dogodio se najneverovatniji detalj na susretu.

Izvor: Youtube/screenshot/Arena Sport TV

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Megu u prvom meču polufinala KLS, a susret u hali "Aleksandar Nikolić" obeležio je i sjajan potez kapitena crveno-belih. Branko Lazić je neverovatnim potezom uspeo da postigne pogodak za ubedljivu prednost Zvezde na poluvremenu!

Na semaforu je bilo još samo 0,4 sekunde, a loptu je ispod koša izveo Nikola Ivanović. Lazić je natrčao na taj pas i jednim potezom je sproveo do koša, iako to nije bilo nimalo jednostavno.

U trenutku "šuta" lopta se nalazila tek nešto iznad kuka Zvezdinog kapitena, koji je samo uspeo da je ošamari i promeni joj putanju. Ona je nakon visokom luka upala u koš Mege, a to je bio i jedini način da se iz ove pozicije postignu dva poena.

Lazić u ovoj situaciji nije imao vremena da ostvari posed nad loptom, odnosno da je uhvati i ispali ka košu. Morao je da smisli neku alternativu i u hodu je uspeo u tome.

O tome koliko je ovaj koš poseban govore i osmesi ostalih igrača Zvezde, koji su u neverici ispratili kapitenov pogodak. Inače, Branko Lazić je povećao razliku na 58:39, a crveno-beli su do kraja susreta bili još ubedljiviji. Konačan rezultat prvog meča polufinala glasi 114:78!

Pogledajte šta je pogodio Branko Lazić:

Koš Branka Lazića protiv Mege
Izvor: YouTube/Arena sport TV