Majstor!

SRPSKI TALENAT "CEPA" MREŽICE U KOLORADU! Rešeta trojkama, a mešaju ga sa Jokićem - možda budu saigrači! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Momak koji je odigrao sjajnu sezonu u dresu Mege verovatno će biti najbolje plasirani srpski igrač na predstojećem draftu, a možda Jovića uzme baš Denver.

Izvor: Twitter/screenshot/katywinge/MNPress

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović ovih dana je u SAD, gde pokušava da se predstavi NBA ekipama pred draft, a trenutno je pred očima Denver Nagetsa! U gradu u kojem Nikola jokić već nekoliko godina piše istoriju NBA lige, novi veliki talenat Mege ubeđuje čelnike tima iz Kolorada da je pravi potez za njih da naprave srpski tandem u timu.

Po snimcima koji kruže društvenim mrežama, Jović ima veoma dobre šanse da ih ubedi! 

Američka novinarka koja prati Denver Nagetsa, pa je već znamo sa Jokićevih konferencija, podelila je na svom tviter nalogu snimak kako mladi srpski košarkaš pogađa trojke iz ugla. Trebalo bi da takvim pogocima, ali i ostalim kvalitetima, ubedi Nagetse da ga uzmu sa 21. pozicije.

Denver na predstojećem draftu ima samo jednog pika, a ukoliko žele da biraju baš Jovića to će morati da urade sa 21. pozicije. Pretpostavlja se da Nikola neće biti ranije izabran, a videćemo da li će se Nagetsi u tom slučaju opredeliti baš za njega.

Podsećamo, oni su svojevremeno nikolu jokića uzeli tek sa 41. pozicije i to dok je u televizijskom prenosu drafta išla reklama za burito!

Pogledjate kako pogađa Nikola Jović: