ŠTA?!

NEVIĐENA AFERA U NBA LIGI - STEFOVI RODITELJI U GLAVNIM ULOGAMA: Mama smuvala tatinog druga, a on njegovu bivšu!

Autor Dušan Ninković

Ovako nešto nikada niste videli, a izgleda da se desilo porodici Dela Karija, nekadašnjeg NBa igrača.

Izvor: Twitter/screenshot/NBAMemes/Profimedia

Stef Kari ovih dana igra kao u transu - ekipi Golden Stejta doneo je brejk u Bostonu, ali u njegovom privatnom životu nije sve tako sjajno. Zapravo, on je kolateralna šteta razvoda svojih roditelja, koji su ovih dana glavna tema u SAD.

Nekadašnji košarkaš Del Kari razveo se od supruge Sonje nakon 33 godina braka, a buran rastanak konačno je završen prethodnog leta. Ipak, nije baš sve gotovo...

Del i Sonja su često zajedno dolazili na mečeve svojih sinova Stefa i Seta, a od kako nisu u braku to rade sa svojim novim partnerima.

Sonja Kari već neko vreme dolazi na mečeve sa svojim novim izabranikom, Stivenom Džonsonom. On je prijatelj Dela Karija još iz studentskih dana, sa koledža Virdžinija Teh. Taj koledž pohađala je i Sonja, nekada talentovana odbojkašica zbog koje je koledž tim bio veoma popularan.

Prava drama oko porodice Kari nastala je nedavno, kada se Del Kari na meču svog sina pojavio sa nepoznatom plavušom. Povremeno je dodirivao ženu pored sebe, a primetno je bilo i da joj stavlja ruku oko struka. Njen identitet je brzo otkriven, a u pitanju je bivša žena Stivena Džonsona!

I sada kreću glasine...

Očigledno je da su Del i Stiven "zamenili" žene, a mnogi pretpostavljaju da su ova dva para bila bliska i pre razvoda. Da li je to tačno i šta se stvarno desilo, moraćemo da saznamo nekom drugom prilikom. Uglavnom, brakovi su pukli, a Del i Stiven su sada u vezama sa nekadašnjim suprugama svog prijatelja!