Odlazi!

PARTIZAN PRODAO AMERIKANCA - VEĆ JE OTIŠAO IZ KLUBA: Dve godine bio crno-beli, a navijači ga se jedva sećaju!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli su postigli sporazum sa nemačkim timom, a bek se seli u redove Oldenburga.

Izvor: MN Press

Partizan je danas dobio dobre vesti i crno-beli već mogu da planiraju sezonu u Evroligi, a u klupsku kasu stiže i novac koji će biti potreban za formiranje resprektabilnog tima.

Američki košarkaš Trej Dreksel (25) koji nije ostavio veliki trag u crno-belom dresu novi je igrač Oldenburga, a nemački klub će za njegove usluge platiti obeštećenje crno-belima.

Bek šuter koji je tokom dve godine u Partizanu bio na dve pozajmice, a imao je i tešku povredu, sada dobija priliku da svoj kvalitet pokaže i u trećoj evropskoj zemlji. Pažnju Partizana skrenuo je igrama u Srbiji, ali nakon što nije impresionirao u snažnoj konkurenciji prethodnu sezonu je proveo u Poljskoj.

Sada je vreme za novi izazov, a to će biti veliki iskorak za njegovu karijeru.

Ovo je Trej Dreksel, dosadašnji igrač Partizana:

Nemački tim je na zvaničnom sajtu potvrdio da je dogovorena saradnja sa američkim bekom koji može da igra i na poziciji niskog krila, a kako su oni istakli, za Dreksela je plaćeno obeštećenje Partizanu. Ne navodi se cifra koju su izdvojili za ovaj transfer, ali iz objava na društvenim mrežama deluje da su prezadovoljni urađenim poslom.

Američkog košarkaša najavljuju kao još jednu dobru napadačku opciju za tim, a veruju da će novi trener ekipe dobiti nove taktičke mogućnosti sa njim u klubu.

Podsećamo, Trej je 2019. godine pokušao na NBA draftu, ali nije izabran. Usledila je jedna sezona u ekipi Mladosti iz Zemuna, zatim potpis za Partizan, a onda i pozajmice. Prvo u Mladost, zatim u poljski Stal Ostrov, a sada i definitivan rastanak sa crno-belima.

Ovako je Trej predstavljen u novom klubu:

Tagovi