Greška!

ŽENA NBA ZVEZDE OMAŠILA DUGME, ISPLIVALA SKROZ GOLA FOTKA: Reagovala brzo, ali postoji dokaz - o njoj se priča! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nekadašnja košarkašica, majka dvoje dece i vlasnica neverovatnih trbušnjaka na instagram je okačila svoju potpun golu fotografiju...

Izvor: Instagram/thechelleyj/printscreen

Tokom NBA sezone Majls Bridžis (24) se u medijima uglavnom pojavljuje zbog nekog od svojih efektnih zakucavanja, ali ovih dana situacija je potpuno drugačija. Košarkaš Šarlot Hornetsa tema je zbog svoje supruge Mišel Džonson (24), koja je greškom objavila svoju potpuno golu sliku!

Iako je nekadašnja košarkašica brzo reagovala i spornu fotografiju uklonila sa instagrama, tragovi su ostali. O njima se u SAD priča već nekoliko dana. 

Pretpostavlja se da je Mišel želela da pošalje suprugu fotografiju na kojoj ispred ogledala pozira potpuno naga, ali se to nije dogodilo. Zapravo, fotografija njenog tela završila je na instagram storiju, a pratioci su brzo reagovali i uhvatili taj trenutak.

Tako su se Majls i Mišel našli u centru pažnje medija i nekoliko nedelja nakon što je on završio sezonu u NBA ligi. Tada je u centru pažnje bio samo on, pošto je na parketu pravio skandale posle Šarlotovog poraza od Atlante. Između ostalog, pogodio je devojčicu štitnikom za zube, a želeo je i da se tuče sa navijačima.

Ovako izgleda Mišel Džonson:

Inače, i Mišel je veoma talentovana za košarku. Ona dolazi iz sportske porodice pošto joj je otac trener na jednom američkom koledžu, a sama Mišel je igrala košarku i tokom srednje škole i tokom fakulteta.

Zbog obaveza oko dece, a sa Majlsom ih ima dvoje, prekinula je karijeru i posvetila se porodici.

Pogledajte njenu (cenzurisanu) spornu objavu: