NAVIJAČI SE JAVILI

SALE JE OSVOJIO TITULU, A ODMAH MU SPREMAJU OTKAZ: Bivši selektor Srbije se oglasio misterioznom porukom!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Đorđević se praktično oprostio od Fenerbahčea nakon velikog uspeha.

Izvor: MN Press

Srpski trener Aleksandar Đorđević osvojio je šampionski naslov u Turskoj pošto je sa svojim Fenerbahčeom "tukao" evropskog prvaka Efes 3:1 u seriji, ali umesto slavlja, sprema se da pakuje kofere...

Turski klub će najverovatnije smeniti Đorđevića zbog slabih rezultata u Evroligi gde nisu uspeli da dođu do TOP8 faze, a deluje da ni titula koju je doneo Feneru posle četiri godine neće biti dovoljna da ostane u Istanbulu, pošto se svakog trenutka čeka da imenuju Dimitrisa Itudisa za naslednika.

To nije ništa novo, već nedeljama se priča da će grčki trener preuzeti Fenerbače, a postalo je posebno jasno nakon što se Itudis rastao sa CSKA iz Moskve nakon poraza u finalu VTB lige od Zenita.

Zanimljivo, ovo je druga godina zaredom da Đorđević osvaja šampionski naslov, a potom dobija otkaz. Tako je prošle godine na kraju sezone smenjen iako je Virtusu doneo toliko čekanu titulu, i to protiv Armanija, učesnika F4 Evrolige, a "deža vi" mu se dogodio i po dolasku u Fenerbahče.

Povodom cele situacije oglasio se i Đorđević koji je na Tviteru ostavio misterioznu poruku, najverovatnije upućenu rukovodstvu turskog kluba.

"Ne znam nepogrešivi put za uspeh, ali znam jedan za neuspeh. Pokušavanje da sve zadovoljiš...", napisao je Đorđević na čiju su se poruku nadovezali mnogobrojni navijači Fenerbahčea koje je pogodilo što se rastaju sa trenerom nakon velikog uspeha u prvenstvu Turske.