Sjajno!

OVAJ DRES JE ZVEZDA NOSILA NA JEDNOM MEČU, A SAD MOŽE DA BUDE TVOJ: Ne propusti šansu, jer prihod ide u najbolje svrhe

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda poziva sve svoje navijače da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.

Izvor: KK Crvena zvezda/Screenshot

Crvena zvezda je u prvoj utakmici finala Košarkaške lige Srbije ubedljivo savladala FMP, a na tom meču igrači tima sa Malog Kalemegdana nosili su specijalno dizajnirane dresove. 

Oprema sa motivima navijačke grupe "delije" bila je namenjena samo za ovaj meč, a sada će ti dresovi biti prodati na humanitarnoj aukciji, a prihod od dresova biće namenjen srpski svetinjama na Kosovu i Metohiji. 

"U ponedeljak 20. juna na zvaničnom profilu Fondacije Delije na sajtu Limundo počeće aukcija čiji je celokupan prihod namenjen srpskim porodicama i svetinjama na Kosovu i Metohiji. Motiva za učešće na aukciji ima na pretek, cilj je jasan, kao i snažna poruka koju KK Crvena zvezda i Delije i u ovoj prilici šalju. KK Crvena zvezda mts poziva sve Zvezdaše dobrog srca, a znamo da ih ima puno u svim delovima sveta, da u skladu sa svojim mogućnostima aktivno učestvuju u ovoj aukciji. Specijalno dizajnirani dresovi su autentični, potpisani od strane igrača i i predstavljaju pravi raritet za sve kolekcionare. Motiv je ipak drugačiji, a to je pomoć srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji. Ne zaboravite da aukcija nije jedini način da budete aktivni donatori Fondacije Delije. Najpristupačniji način jeste slanje SMS poruke na broj 1817, a o svim načinima uplate priloga za rad Fondacije Delije možete da se informišete na sajtu organizacije", navodi se u saopštenju kluba. 

Pogledajte kako izgledaju dresovi koje možete kupiti na ovoj aukciji:

Drugi meč finala Košarkaške lige Srbije protiv FMP-a crveno-beli igraju u nedelju od 20 časova u "FMP areni".