Slavlje

KALINIĆ ZAGRLIO PEHAR, PA PRIČAO O BUDUĆNOSTI U ZVEZDI: Možda i najlepše do sada, a za ostanak ćemo tek da vidimo!

Autori Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Nikola Kalinić je osvojo svoju drugu titulu šampiona Srbije u dresu Crvene zvezde.

Izvor: Arena sport TV/Screenshot

Crvena zvezda je savladala FMP u Železniku i osvojila novu titulu šampiona Srbije, a ukupno 22. pehar prvaka države u svojoj istoriji. Time su prestigli Partizan, a povratnik u redove crveno-belih Nikola Kalinić uzeo je svoj drugi pehar u KLS-u. 

Prošlu titulu osvojio je sa Zvezdom 2015. godine, a sada je naglasio da se oseća sjajno nakon trećeg pehara uzetog u ovoj takmičarskoj godini. 

"Osećamo se sjajno, umorno malo posle svih ovih utakmica. Pokazali smo da smo ove godine najbolja ekipa ove godine. Imam sreću da je bilo puno lepih godina, ne bih izdvajao, ali super godina kao i svaka. Naučio sam nešto novo, uzeo novi trofej, a možda zbog nekih stvari van terena najlepša do sada. Sa godinama sam naučio da ne vrednujem samo pobede, ali naravno da je lepše kada osvojiš trofej. Generalno bilo mi je lepo, sem tih par nedelja koje su bile čudne.", rekao je Kalinić aludirajuči i na to što je neposredno pred finale ABA lige dobio dete.

Što se tiče same utakmice naglasio je da je FMP dobro reagovao posle poraza u prvom meču, ali i da su dva košarkaša nedostajala crveno-belima.

"Utakmica sjajna, pokazali smo opet da smo najbolja ekipa u regionu i u Srbiji. Trostruka titula i to je to!", dodao je on.

Na kraju je dobio pitanje i da li ostaje u Crvenoj zvezdi naredne sezone.

"To ćemo da vidimo, tek smo završili i vodićemo razgovore. Ne znam još ni ja", odgovorio je Kalinić.