Car!

SRBIJA IMA NOVOG MVP-A I ON OBEĆAVA - OSVAJAĆEMO JOŠ! Četvrti put uzeo svetsko zlato, ali najavljuje nastavak DOMINACIJE

Autor Nikola Lalović

Dejan Majstorović neće da stane, nakon četvrte titule prvaka sveta on obećava nove!

Izvor: YouTube/FIBA - The Basketball Chanel

Srbija je osvojila Svetsko prvenstvo u basketu 3x3, a naš najiskusnii igrač Dejan Majstorović izabran je u idealni tim prvenstva i postao je MVP takmičenja! 

Čim je Stefan Branković pogodio slobodno bacanje za pobedu, Majstorović se ogrnuo srpskom zastavom i onda je najavio da ovo nije kraj. Hoće još da osvaja za Srbiju!

"Čestitam Litvancima igrali su dobro ceo turnir i zaslužili su da budu ovde. Igrali smo i mi sjajno, ovo je peti put da smo osvojili Svetsko prvenstvo. Nadam se da ćemo i dalje igrati ovako i da ćemo osvojiti još medalja za našu zemlju", naglasio je on. 

Zatim se zahvalio srpskim navijačima koji su i u meču sa domaćinom Belgijom bili glasni i istakao da je neverovatno to što se izjednačio sa dvojicom bivših saigrača po broju osvojenih zlata na Svetskih prvenstava.

"Hvala navijačima, bili su ovde i protiv domaćina Belgije i tada su bili glasni.Prosto je neverovatno biti četiri puta prvak sveta, imam titula koliko i Dušan Domović Bulut i Savić. Sada je fenomenalno", rekao je on.

Tagovi