ZNAK?

DA LI JE OVO KRAJ - RADONJIĆ ODLAZI IZ ZVEZDE? Isplivala fotka sa aerodroma, sa Miškom došao na pregovore!

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Radonjić je u Atini na pregovorima sa grčkim klubom.

Izvor: MN Press

Dejan Radonjić sve je bliži odlasku iz Crvene zvezde. Tome u prilog ide i najnovija fotografija iz Atine koja se pojavila na društvenim mrežama, na njoj se trofejni stručnjak nalazi u društvu svog menadžera Miodraga Ražnatovića.

Kako stvari stoje crnogorski trener je otišao u grčku prestonicu na pregovore sa Panatinaikosom posle kojih će se znati mnogo više o narednom klubu. Ovo je ta fotografija.

Podsetimo, njemu je ugovor sa crveno-belima istekao, a iz kluba su se nedavno oglasili saopštenjem i potvrdili da Radonjić ima rok do 30.6 da se izjasni o ponudi koja se nalazi na stolu.

Spekuliše se da je zapelo zbog tima za narednu sezonu, četvorica igrača već su napustila klub, dok je Barselona ozbiljno "zagrzila" za Nikolu Kalinića...

"Mislim da Crvenu zvezdu očekuje izuzetno teška sledeća sezona. Znate kako, posle uspeha prošle sezone i ove sezone nije lako ponavljati to i raditi iste stvari. A naravno, svesni smo jako činjenice da moramo da budemo jako, jako dobri i da pokušamo da napravimo dobre stvari. Pričam o Crvenoj zvezdi. Treba biti svestan toga da je zadatak ispred Crvene zvezde da se naprave uslovi da budu konkurentni i da se uđe u borbu za ovo. Opet ponavljam, nije lako ponavljati ovakve uspehe iz godine u godinu", rekao je Radonjić posle osvajanja triple krune.