Košarka

RADONJIĆA DOČEKAO I JANAKOPULOS! OTKRIVENI DETALJI IZ ATINE: Grci objavili kako su se dogovorili da uzme Panatinaikos!

Autor Mladen Šolak

Grčki novinari otkrili kako su protekli pregovori Dejana Radonjića, Miodraga Ražnatovića i predstavnika Panatinaikosa.

Izvor: MN Press

Po svemu sudeći - bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić (52) dogovorio se sa Panatiniakosom i u četvrtak će prema najavama, zvanično postati šef stručnog štaba šestostrukog šampiona Evrope.

Prema informacijama grčkih medija, on će potpisati dvogodišnji ugovor sa "zelenima", nakon dogovora sa direktorom Panate Argirisom Pedulakisom, bivšim trenerom koji je čak u tri navrata sedeo na klupi Atinjana.

Čekajući potvrdu, zvaničnu informaciju i potpis ugovora, grčki portali objavljuju da samo "nekoliko detalja preostaje da 52-godišnji crnogorski trener sedne na klupu 'zelenih'".

"Dim koji se pojavio u nedelju pratila je vatra, jer je Radonjić stigao u Atinu sa agentom Miškom Ražnatovićem, da bi pregovarao (i dogovorio) saradnju sa Panatinaikosom. Sastanak je podsetio na stara vremena Panatinaikosa, jer su pregovori održani u kancelarijama farmaceutske kompanije porodice Janakopulos, koja i dalje ima ambiciozne planove sa klubom", objavila je Gazeta.

Radonjić se sreo i sa Dimitrisom Janakopulosom (naslednikom tvoraca moćnog Panatinaikosa i direktorom kompanije Vianeks) i "pretresao" sve teme sa Argirisom Pedulakisom. Pričali su o detaljima ugovora, o budžetu i o predstojećim mečevima, jer će Panatinaikos morati da ubrzano radi u prelaznom roku da bi ojačao tim.

PAO je već dogovorio dolaske plejmejkera Monaka Parisa Lija (27 godina) i krila Lijetkabelisa, Panosa Kalaicakisa. Ostala pojačanja biraće Radonjić...