#33

ZVANIČNO - ANĐUŠIĆ POTPISAO, PARTIZAN OTKRIO DETALJE UGOVORA: Dva puta nisam ostavio dobar utisak, ovo je "treća sreća"!

Autor Nikola Lalović

Iskusni bek dolazi iz Monaka i sada će imati drugačiju ulogu nego u prva dva navrata u Partizanu.

Izvor: MN Press

Partizan je i zvanično potvrdio da je Danilo Anđušić ponovo obukao crno-beli dres. Doskorašnji bek Monaka nosio je dres Partizana u sezoni 2011/12, vratio se u klub 2015. godine, a ovo će mu biti treći mandat u ekipi.

Prošle sezone je u Monaku prosečno beležio 7,7 poena po meču u Evroligi i 10,1 poen u francuskoj ligi, a crno-beli su objavili da je 31-godišnji košarkaš stavio potpis na dvogodišnji ugovor.

"Prelep je osećaj vratiti se kući, u klub koji volim, ali i u kojem u dva navrata nisam ostavio trag kakav sam želeo. Verujem da je ovog puta stvarno ’treća sreća’. Sada u zrelim, da ne kažem najboljim igračkim godinama, tu sam da budem deo voljenog kluba i tima Željka Obradovića. Ne želim mnogo da obećavam, i puno da pričam, moje je da radim, na neki način da budem primer mlađima, i da sve što umem stavim u službu tima. Ambicije Partizana su uvek najviše, tako da znamo za šta ćemo se boriti", poručio je Anđušić.

Kao i obično u karijeri iskusni bek nosiće broj 33 na dresu, a sada će biti najstariji u ekipi Željka Obradovića koja se posle osam godina vratila u Evroligu.