Novi napadi

SROZALI STE HRVATSKU KOŠARKU, POSVAĐALI STE NAS SA ABA LIGOM! Aco Petrović grmi: Rađa, pogledaj se u ogledalo!

Autor Nikola Lalović

Ne prestaju ratovi i saopštenja u hrvatskoj košarci nakon debakla u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: MN Press

Ne prestaje bura u hrvatskoj košarci! Nakon poraza od Finske i završetka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo već u prvoj rundi krenuli su ratovi. Aco Petrović je napao Dina Rađu, Dino Rađa mu je odgovorio, a onda je odgovorio i na kritike navijača KK Zadar...

A sada se ponovo oglasio Aco Petrović! Inicijalno je govorio o tome da je pogrešno što hrvatska neće da naturalizuje igrača, a sada je direktno kritikovao Rađu za rad u Košarkaškom savezu. Prethodnih godina Rađa i Stojko Vranković su članovi Stručnog saveta koji donosi bitne odluke, a Aco Petrović ima šta da im zameri.

"Moj odgovor Rađi su argumenti. U šest godina srozana hrvatska košarka, propuštena dva Svetska prvenstva, uzalud utrošenih 3.000.000 evra za predolimpijski turnir u Splitu, loši odnosi sa vodećim klubovima, rat sa ABA ligom, potrošena 4 selektora… Pogledaj se u ogledalo, Rađa", napisao je Aco Petrović.

On je u hrvatskoj košarci poslednji put bio 2017. godine, kada je otišao sa mesta selektora. Od tada se nije puno oglašavao sve do sada kada je izneo niz kritika na rad saveza i pokrenuo akciju spasavanja Cibone.