POJAČANJE

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA POTPISAO ZA FMP! "Panteri" kompletirali tim za novu sezonu - stiglo SEDMO pojačanje!

Autor Nemanja Stanojčić

Vasilije Pušica je novi košarkaš tima iz Železnika čime je završeno selektiranje tima za novu sezonu.

Izvor: MN Press

Vasilije Pušica (26) je novi košarkaš FMP-a. Tim iz Železnika potpisao je sedmo pojačanje za novu sezonu, ujedno i poslednje.

"Panteri" su potvrdili da je srpskog košarkaša kompletiran tim za novu sezonu i borbu na četiri fronta koja očekuje tim Nenada Stefanovića.

"Pušica pokriva obe bekovsek pozicije, karakteriše ga sjajan šut, ali i veoma dobar pregled igre. Potpisao je dvogodišnji ugovor. Na ovaj način stavljena je tačka na brojne spekulacije i kompletiran je tim", navodi se u saopštenju.

Pušica je pohađao univerzitete San Dijego i Nortistern, pa je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu. Posle toga je otišao u Italiju i igrao za Pesaro i Sasari, a onda je bio deo litvanskog Labasa i turskog Galatasaraja. Nosio je dresove i reprezentacije Srbije (do 16 i 18 godina).

Pre Pušice u tim stigli su Trent Frejzer, Čarls Dženkins, Ognjen Matović, Luka Vudragović, Andrija Vuković i Bo Bič. Prvi trening u novoj sezoni FMP će odratiti 1. avgusta u punom sastavu. Početak sezone je zakazan za 21. septembar i duel sa Breoganom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.