ŠOU!

NBA AS SE OŽENIO SRPKINJOM, PA IGRAO UZ "ŽENU OD SULTANA"! Haos na SRPSKOJ svadbi u Italiji, trešte narodnjaci (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Pol Džordž i Danijela Rajić venčali su se u Italiji, pevala je Aleksandra Mladenović, a tu su bili poznati srpski hitovi i narodnjaci...

Izvor: Instagram/morgtlove/miticka/atekdasamcela/Screenshot

Pol Džordž i Danijela Rajić napravili su spektakularnu svadbu u Italiji uz srpske pesme i poznate hitove. Pevala je Aleksandra Mladenović, a NBA superstar je ludovao uz srpsku muziku.

Danijela je na svom Instagram profilu objavila pregršt fotografija i snimaka sa svadbe na kojima može da se vidi i čuje kako je sve izgledalo. Tako su se čuli hitovi poput "Đurđevdana", "Bato bre", "Žena od sultana", "Crno i zlatno" i mnogi drugi...

Na snimcima se vidi i kako superstar Klipersa uživa uz muziku, a Danijela je sa gostima pevala na srpskom, posebno je pogodila pesma "Đurđevdan".

Pol i Danijela su pre par dana napravili žurku uz pesme Zorice Marković, da bi zatim usledila i svadba. Bile su tu mnoge poznate ličnosti iz javnog života, ali i NBA igrači. Došli su Karl Entoni-Tauns, Patrik Beverli, Redži Miler i mnogi drugi.

Njih dvoje venčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je ona bila striptizeta, a odbila je ponudu Pola da abortira za milion dolara.

Posle svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk. Podsetimo, ranije su se pojavile fotke i snimci na kojima se vidi kako Pol igra uz Cecine hitove i jede srpske specijalitete i sarmu.