Lepo veče

NBA SUPERSTAR OŽENIO ITALIJANSKU LEPOTICU, A SVI GLEDALI U SRBINA I BOSANCA: Odmah se zagrlili, pa je pao selfi! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Bogdanović i Nurkić su se zagrlili i bili u sjajnom raspoloženju na svadbi Danila Galinarija.

Izvor: Instagram/bosnianbeast27/printscreen

U Italiji se oženio NBA košarkaš Danilo Galinari, a među brojnim NBA zvanicama tu su bili i asovi iz regiona. Centar Portalnda Jusuf Nurkić koji uživa u odmoru nakon potpisivanja ugovora karijere se pojavio na venčanju, a odmah se slikao sa srpskim košarkašem.

On je na svom instagram profilu objavio sliku sa Bogdanom Bogdanovićem i uz nju napisao "brate", a videlo se da je balkanski duo sjajno raspoložen.

Danilo Galinari se oženio na Sardiniju, a izabranica njegovog srca je Eleonora Boi, poznata italijanska novinarka. Pogledajte kako ona izgleda:

Nurkić sada čeka Eurobasket gde želi da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine uz zvezde poput Luke Garze i Džanana Muse, ali za sada je nastup BIH na tom takmičenju zbog problema u košarkaškom savezu pod znakom pitanja.

Što se tiče Bogdana Bogdanovića zbog povrede i oporavka on je za sada van planova Svetislava Pešića za nastup na Eurobasketu, ali ako ošporavak bude tekao brže nego što je planirano nadamo se da bi mogao da bude u kombinaciji za ovo takmičenje.