LUDNICA

SPEKTAKL! JOKIĆ PROTIV DONČIĆA - EVO KADA I GDE! Ovaj meč Srbije će gledati CEO SVET, otkriveni svi detalji

Autor Nemanja Stanojčić

Košarkaši Srbije gostovaće u "Stožicama" ekipi Slovenije pred start Eurobasketa.

Izvor: Profimedia/MN Press

Na jednoj strani Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Bjelica, na drugoj Luka Dončić, Jaka Blažič, Zoran Dragić. To može da znači samo jedno - spektakl!

Košarkaši Srbije gostovaće u Ljubljani i igraće sa nacionalnim timom Slovenije prijateljski meč pred start Eurobasketa. Duel je na programu 17. avgusta od 20.15 i igraće se u "Stožicama". Biće to prilika za sve ljubitelje košarke da uživaju u čarima velikih zvezda.

Karte su već puštene u prodaju i interesovanje je ogromno. Svi žele da vide Jokića, Dončića i ekipu kako pokazuju umeće na parketu.

Eurobasket je na programu od 1. septembra do 18. septembra, a pre toga će ekipe imati i mečeve u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Izabranici Svetislava Pešića pre toga će imati dva veoma važna duela sa selekcijama Grčke i Turske i pobeda je imperativ pošto je plasman na Mundobasket ugrožen.

Kada je u pitanju Eurobasket Srbija je u grupi D sa Češkom (domaćin grupe), Poljskom, Finskom, Holandijom i Izraelom, dok su Slovenci u grupi B sa Nemačkom (domaćin grupe), Francuskom, Litvanijom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom.