Transfer karijere

TOTALNA REKONSTRUKCIJA BUDUĆNOSTI, STIGLO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Igrao KLS, bio MVP, sad dolazi u Podgoricu!

Autor Nikola Lalović

Ekipa Budućnosti je krenula u stvaranje totalno novog tima za narednu sezonu, a jedan od šrafova u tom novom timu je i Aleksandar Lazić.

Izvor: MN Press

Budućnost iz Podgorice očigledno nije bila zadovoljna prošlom sezonom i stoga je krenula u totalnu rekonstrukciju tima, a najnovije pojačanje je odlični defanzivac Aleksandar Lazić. 

Ovaj 203 centimetra visoki reprezentativac Bosne i Hercegovine stiže nakon dve sezone u Mornaru, gde je prethodne takmičarske godine prosečno beležio 8 poena i 5,3 skoka. 

Igra na pozicijama krila i krilnog centra, a u Srbiji snmo ga prvo gledali u Dinamiku gde je igrao KLS, da bi zatim igrao u Megi dve sezone. 

Karijeru je počeo u Olimpiji i Slovanu, a najviše vremena u karijeri je do sada proveo u Sloveniji. Bio je deo sjajnog tima Primorske, a kada je osvojio jedini trofej u karijeri kup Slovenije sa timom iz Kopra proglašen je za MVP-a tog takmičenja.

Od prošle sezone u ekipi Budućnosti ostali su samo Marko Jagodić-Kuridža i Suad Šehović, vratio se Aleksa Ilić, kao što je očekivano još ranije potpisao je Kenan Kamenjaš, a dovedena su i dva strana pojačanja Kameron Rejnolds i Fil But.