Zvanice dobro znate!

NOVI IGRAČ PARTIZANA PRAVIO ŠOU NA NEDOVIĆEVOJ SVADBI: Nemanja oženio lepoticu, slavile NBA zvezde i legende! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Svadba Nemanje Nedovića bila je u najmanju ruku spektakularna.

Izvor: Instagram/aleksandarokolic

Nemanja Nedović se opet oženio Minom Milutinović! Par koji se pre dve godine venčao i kabrioletom prošao ulicama Beograda sada je obavio i crkveno venčanje, a na njemu je viđen pravi šou! 

Goste su zabavljale zvezde poput Milice Pavlović i grčke pevačice Ane Visi, ali najveći šou je napravio Janis Papapetru! Doskorašnji kapiten Panatinaikosa, a sada novi igrač Partizana bio je u centru pažnje. 

On je uživao uz grčku muziku, a oko njega su dok je igrao bili MVP finala Evrolige Vasilije Micić, mladoženja Nemanja Nedović kao i još jedan novi igrač Partizana Danilo Anđušić. Pogledajte kako je izgledalo ovo veselje:

Prelepa Mina i Nemanja su već dugo u vezi, a sada su nakon građanskog venčanja rešili da svoj brak zaključe i u crkvi. Nakon toga usledilo je veselje, a zvanice su bile itekako poznate.

Od NBA zvezda pojavili su se Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović, stigao je kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, a tu je bio i nekadašnji kapiten "orlova" Nenad Krstić. 

Osim pomenutih Papapetrua i Anđušića među gostima koji su se veselili mogli su da se vide Nikola Kalinić i Stefan Jović, braća Tadija i Strahinja Dragićević, kao i Alen Omić. 

Posebno veseo bio je i tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić, a među zvanicama je bio i odbojkaš Aleksandar Okolić. 

Pogledajte kako izgleda mlada Mina Milutinović: