Košarka

PROČITAJTE ŠTA OVDE PIŠE! Oglasila se Teodosićeva supruga posle ŠOK odluke selektora - POŠTUJMO ovog čoveka!

Autor Mladen Šolak

Svi su ostali u šoku zbog odluke selektora Pešića da "precrta" kapitena Miloša Teodosića iz reprezentacije.

Izvor: MN Press

Jelisaveta Orašanin, supruga Miloša Teodosića, oglasila se na Instagramu nakon što je selektor Svetislav "Kari" Pešić precrtao sjajnog plejmejkera sa spiska kandidata za predstojeći, septembarski Eurobasket. Ona se javila porukom da bi svi trebalo da pročitaju podsećanje na to koliko dugo njen suprug igra za reprezentaciju i koliko joj je dao.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

U toj objavi je navedeno da je Teodosić "čovek reprezentacija", da nastupa za seniorsku reprezentaciju od 2007, tačno 15. godina. Citirane su njegove reči da bi mu sigurno prijalo da je preskočio neko okupljanje i imao neko leto slobodno, ali je ipak izabrao to što jeste.

"Poštujmo i cenimo ovog čoveka zbog svega i svih uspeha i radosti koji nam je donosio godinama, jer jedno je sigurno, reprezentacija neće biti ista bez njega kad on ode...", navedeno je u poruci koju je glumica podelila na svom Instagram profilu.

I ovog leta Teo je došao u nacionalni tim, ali po svemu sudeći za njega neće biti mesta u timu Svetislava Pešića. Da li to znači da se as Virtusa ujedno na ovaj način i oprašta od nacionalnog tima? I to posle svega što je dao - na ovakav način?