Jasno?

OKAČIO SLIKU SA TEOM, NAPISAO SAMO DVE REČI! Oglasila se LEGENDA reprezentacije – ovo je odgovor na Pešićevu odluku!

Autor Dušan Ninković

Miloš Teodosić neće igrati za nacionalni tim, a to je prokomentarisao Stefan Marković, takođe legendarni plejmejker reprezentacije.

Izvor: MN Press

Šokantna vest u srpskoj košarci - Miloš Teodosić neće biti deo tima na Evropskom prvenstvu ovog leta! Selektor Pešić doneo je odluku koja bi mogla da podeli košarkašku javnost u našoj zemlji, pošto je ovo prvo leto nakon čak 15 godina da je Teodosić zdrav, a da neće biti deo nacionalnog tima.

Ono što se danas desilo prokomentarisala je Jelisaveta, supruga Miloša Teodosića, a ubrzo se javio i jedan od njegovih nekadašnjih saigrača. Stefan Marković, bivši reprezentativac Srbije, okačio je zanimljiv stori na svoj Instagram profil.

Plejmejker Crvene zvezde podelio je zajedničku fotografiju sa Teodosićem, uz haštag "kult reprezentacije". Na slici se vide njih dvojica iz ranih igračkih dana, sa jednog od okupljanja u nacionalnom timu. Kasnije su zajedno činili fantastičan tandem na bekovskim pozicijama, pošto je Marković u defanzivi pokrivao sve Teodosićeve mane, dok je Miloš neverovatnim arsenalom u napadu bio pravi lider Srbije tokom godina.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Tokom godina zajedničkog igranja njih dvojica su postali izuzetno dobri prijatelji, a i danas su u sjajnim odnosima. Karijere su im se ponovo ukrstile u dresu italijanskog Virtusa gde su zajedno nastupali, a u koliko su dobrim odnosima pokazuje i detalj iz finiša prethodne sezone. Nakon jedne od Zvezdinih velikih pobeda nad Partizanom hit na društvenim mrežama postao je snimak Stefana Markovića kako peva "Mišo moj" Ane Nikolić.

Navijači su u prvi mah pomislili da je to numera koju igrači Zvezde puštaju u svlačionici, a zapravo je Pefijev nadimak za Teodosića. Zvezdin plejmejker je ispričao kako je pevao baš nekadašnjem saigraču. "Sad živimo u vremenu tehnologije, lako to cirkuliše. Tako ja zovem Teodosića i stalno sam mu to pevao kada smo igrali zajedno", otkrio je Stefan Marković.

Izvor: Instagram/pefi31012/printscreen

Nakon Markovićevog povlačenja 2016, Teodosić je isticao da je "Pefi" srce i duša srpskog tima. "Žao mi je što se Stefan Marković oprostio, jer je jedan od ključnih igrača. Ova ekipa će mnogo izgubiti njegovim odlaskom, mnogo mi je žao zbog te odluke. Bio je duša tima."

Podsećamo, Stefan Marković i Miloš Teodosić osvojili su zajedno tri srebrne medalje u dresu nacionalnog tima. Zajedno su nastupali za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu 2009. godine pod komandom Dušana Ivkovića, kao i kod Aleksandra Đorđevića na svetskom prvenstvu 2014. i Olimpijskim igrama 2016. godine.

Pogledajte njihove fotografije iz reprezentacije: