Iznenađenje!

ZBOG NIKOLE JOKIĆA LEPOTICA OSTALA U ŠOKU: Denverov as došao u podkast, pa odgovorom iznenadio odbojkašicu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mi znamo šta Nikola Jokić voli da sluša, a očigledno će to uskoro morati da zna i čitava Amerika.

Izvor: Youtube/Kaz Brown/printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić najbitniji je igrač Denver Nagetsa već godinama unazad, ali pored toga što svoju ekipu vuče u plej-of iz sezone u sezonu, on ima i potpuno drugačiju ulogu. Saigrač Džamal Marej, koji važi za drugog najboljeg igrača tima iz Kolorada, gostovao je u jednom malo poznatom podkastu i tamo ispričao zanimljivu priču iz svlačionicu.

Američki košarkaš otkrio je da mu ponekad najviše prija da u svlačionici pred NBA utakmice sluša muziku koju pušta Nikola Jokića! A znamo kakav ukus ima srpski as...

Luka Dončić mu je učinio uslugu pa se u Dalasu slušao "Zicer" Olje Karleuše, u kući se opusti uz Miroslava Ilića, a već je kultni njegov provod uz "Pečat na usnama" Dragane Mirković. Takođe, ne treba zaboraviti da uživa u muzici Zvonka Bogdana i Đorđa Balaševića, koji je posebno važan za njega i suprugu Nataliju.

"Ponekad, pre mečeva, Nikola Jokić pušta srpsku muziku. I to je onako... znaš kako je kada stalno slušaš iste pesme? Neke srpske pesme stvarno mogu da te zagreju", rekao je Marej, koji za razliku od Ostina Riversa očigledno voli srpsku muziku..

Ovako izgleda američka odbojkašica Kaz Braun:

Voditeljka ovog podkasta bila je iznenađenja odgovorom Džamala Mareja, pošto je verovatno smatrala da će izbor nekog od američkih saigrača više dopasti beku koji bi u narednoj sezoni trebalo da bude jedan od najbitnijih igrača tima. Ipak, Kaz se usaglasila sa njegovim mišljenjem da muzika iz inostranstva može da bude dobra.

Ona je o tome pričala poučena iskustvom, pošto je četiri godine karijere igrala van SAD. nakon što je završila koledž Kentaki, devojka koja igra na mestu srednjeg blokera nastupala je za klubove iz Nemačke, Ukrajine, Francuske i Grčke. Prethodnu sezonu provela je u AEK-u, pa je verovatno imala prilike da čuje ritam sličan onome koji Jokić pušta u svlačionici Denvera!

Pogledajte ovaj deo njihovog razgovora: