AU!

HAOS U KNINU, BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE I PARTIZANA ČEKIĆEM UDARIO HRVATA? Svađa u saobraćaju pokrenula KRVAV sukob!

Autor Nemanja Stanojčić

Sava Lešić navodno je čekićem udario sina policajca posle svađe u saobraćaju...

Izvor: MN Press

Haos u Hrvatskoj - Sava Lešić (34) navodno je udario čekićem sina hrvatskog policajca u Kninu. Tu informaciju preneo je "Jutarnji list" koji navodi da je do havarije došlo posle haosa u saobraćaju.

Navodno je policajac (53) otišao sa svojim sinom (27), inače aktivnim vojnim licem, u kuću u kojoj se bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana nalazio sa svojim ocem i bratom, oni su rodom iz Knina...

"Najgore je prošao sin policajca koji je dobio udarac čekićem u potiljak, slomljen mu je i nos. Policija nam je potvrdila da istražuje navedeni događaj, postupak je u toku", navodi se u tekstu.

Sve je navodno počelo u ponedeljak tokom dana kada su se dve sestre (28 i 13 godina) u automobilu vraćale iz Šibenika prema Kninu i tada je navodno zbog preticanja došlo do svađe u saobrćaju.

"Vozač belog Audija Q7 beogradskih registarskih tablica pokazao je tri prsta, a na to je im je iz drugog auta pokazan srednji prst. Tada je vozač Audija preprečio put i ženska osoba je izašla iz tog auta i napala devojčicu (13), pa je muškarac devojčicu ošamario i pljunuo. One su potom sve to isprčale svom ocu, policajcu. On je uveče sa sinom otišao u Strmicu i tamo su našli taj automobil parkiran ispred jedne kuće", piše u tekstu.

Tada je tamo došlo do novog sukoba, a ovaj list navodi da su došli samo kako bi "razgovarali o incidentu".

"Naš izvor tvrdi da otac devojaka nije pokazao policijsku značku ni u jednom momentu. Tvrdi da je odmah dobio letvu u leđa, a njegov sin je čekićem udaren u potiljak od jednog od braće, koji ga je potom udarao na zemlji i slomio mu nos. Policija je obaveštena, privela je braću koja su istog dana pušteni iz kninske policijske stanice. Navodno su ocu i bratu pretili i pištoljem", zaključuje se u tekstu.

Lešić je karijeru započeo u Vizuri, pa je igrao za Partizan, Crvenu zvezdu, ukrajinski Himik, Radnički iz Kragujevca, Jenisej, Olimpiju, Ređanu, Megu, nemački Rokets, FMP, iranski Zob Ahan, a trenutno nosi dres Borca iz Čačka. Kako je njegov put izgledao mogli ste da pročitate u intervjuu koji je dao za MONDO.

Tagovi