VIDEO!

PROCURIO SNIMAK - TEODOSIĆ SA KOŠARKAŠIMA SLAVI! "Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena...", Kalinić mu se klanja!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte snimak Miloša Teodosića koji posle "precrtavanja" slavi sa košarkašima Srbije.

Izvor: Mondo

Miloš Teodosić je "precrtan" sa spiska za Eurobasket i to je podiglo mnogo bure u javnosti. Zvanično saopštenje ili objašnjenje još se čeka, pošto se ni KSS ni Svetislav Pešić nisu oglašavali na ovu temu, s tim da je selektor košarkaša najavio da će na konferenciji u ponedeljak sve pojasniti.

U međuvremenu stižu poruke podrške za kapitena Teodosića, čak i burne reakcije, a sada se pojavio snimak koji možda daje drugu notu čitavoj sagi oko proslavljenog reprezentativca Srbije.

Na snimku, za koji nije poznato od kada datira, vidi se Teodosić u društvu ostalih reprezentativaca Srbije dok muzika izvodi obrađenu pesmu Šekija Turkovića. Stihovi kažu "Jednoga dana, žaliće mnogi što me više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena...".

Pogledajte!

Ovu pesmu obradio je i Nikola Rokvić, a interesantno je da se Teodosić na pomenutom snimku veseli, kao i ostali srpski košarkaši poput Jokića, Micića, Gudurića, Milutinova, Kalinića, čak i Bogdanovića u "civilu".

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije će učestvovati na Eurobasketu od 1. septembra, a Teodosića neće biti na spisku, ako se nešto ne promeni u poslednji čas. Trenutno selektor Pešić na okupu ima 17 košarkaša i treba da "precrta" još pet imena pre početka turnira.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt