Kakav doček!

SRBIN STIGAO U JERUSALIM, NA AERODROMU PESMA I CVEĆE: Navijači dočekali bivšeg trenera Partizana! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar džikić dočekan je kao zvezda u Izraelu, gde će voditi Hapoel iz Jerusalima.

Izvor: Twitter/@thesportsrabbi

Srpski trener Aleksandar Džikić (51) naredne sezone sedeće na klupi Hapoela iz Jerusalima, a navijači izraelskog kluba spektakularno su ga dočekali u toj zemlji. Već na aerodromu okupili su se Hapoelovi fanovi, koji su pesmom pozdravili novog šefa njihovog tima.

Čoveka koji je u prethodnoj sezoni po drugi put vodio podgoričku Budućnost dočekala je pesma navijača, ali i neobičan poklon u vidu buketa cveća. 

"Moj put je bio dug, imali smo odlaganje u Beogradu, pa probleme u Istanbulu. Srećom, sada sam ovde. Da li vam delujem iznenađeno ili nešto slično tome? Pokušao sam da ubedim klub da ovo drže u tajnosti, ali iskreno, ponekad je sjajno i to je deo posla. Nadam se da će navijači i u sezoni prepoznati našu strast, da ćemo oni, moji momci i ja raditi zajedno. Meni je uvek bilo zanimljivo što igrači traže konekciju sa navijačima, ali to je dvosmerna ulica. I mi ćemo njima dati energiju", rekao je Džikić.

Tokom ovog leta Hapoel je napravio zaokret u politici i sada u timu nema velikih zvezda kakve su dovodili prethodnih godina. Novinare u Izraelu zanimalo je da li je Džikić sada prva zvezda tima!

"Nisam zvezda, nisam. Lepo je to čuti, ali ne osećam se tako. Neka imena u timu nisu dovoljno fensi za ime tima kakvo je Hapoel, možda ste navikli na neku drugu vrstu igrača, na drugačiji talenat košarkaša. Pokušaćemo sa ovim i videćemo kako će ići", ispričao je srpski trener.

Pogledajte doček za Džikića: