Strašno

VANESA BRAJANT ŽIVI U STRAHU ZBOG JEZIVIH SLIKA KOBIJEVOG LEŠA: Razvaljena tela, raspadnuti udovi, izgorelo meso...

Autor Nikola Lalović

Vanesa Brajant je tužila veliki broj policajaca koji su slikali leševe Kobija Brajanta i njegove ćerke kada su stigli na mesto zločina.

Izvor: Profimedia

Guverner Kalifornije Gavin Njusom je pre dve godine donee "Zakon Kobija Brajanta", što je zapravo zakon koji zabranjuje ljudima koji se prvi nađu na mestu neke nesreće da bilo kome osim policiji predaju fotografije sa lica mesta.

To je odmah iskoristila Vanesa Brajant, supruga Kobija Brajanta i tužila je fotografe koji su požuruli na mesto gde se helikopter sa Kobijem Brajantom, njegovom ćerkom i brojnim članovima posade srušio. Ona je navela da joj je nanesen ogroman emotivni bol, kao i da su fotografije koje su prisutni prodavali medijima narušile njenu privatnost. 

Vanesa Brajant je na suđenju, prema pisanju američkog "TMZ-a", zaplakala kada se njen advokat obratio i ispričao kako su policajci na mestu smrti Kobija Brajanta "slikali leševe iz šale, kao da skupljaju suvenire"!

Naveo je Vanesa "živi u strahu od toga da će njena porodica nekada videti te fotografije" jer veruje da porodica ne bi mogla da se oporavi od prizora "razvaljenih tela, raspadnutih udova i izgorelog mesa"!

Na suđenju je advokat Vanese Brajant naveo da su neke fotografije i dospele u javnost i to tako što ih je jedan od policajaca pokazao konobarici u jednom baru.

Na suđenju je zaplakao i generalni menadžer LA Lejkersa Rob Pelinka koji je naveo da još uvek smatra Kobija Brajanta za svog najboljeg prijatelja, a prisetio se i svog obećanja Vanesi Brajant da će uraditi sve da nikakve slike sa lica mesta ne izađu u javnost.

Ovako su izgledale zvanične fotografije helikoptera koji je pao:

Tagovi