TUGA!

UŽAS - KOŠARKAŠICA PRONAĐENA MRTVA NA 18. ROĐENDAN! Misteriozna smrt potresla region, nacija plače zbog tragedije!

Autor Nebojša Marković

Tragične vesti stižu iz komšijske Rumunije, gde je jedna od najtalentovanijih košarkašica te zemlje pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima izgubila život.

Izvor: Facebook/frb.romania.basketball/Printscreen

Užasne vesti potresaju Rumuniju! Mlada košarkašica Alesija Marija Rajkju pronađena je mrtva u svom domu i to na dan svog 18. rođendana!

Kako javljaju tamošnji mediji, Alesija je pronađena bez znakova života, a njeno telo poslato je na obdukciju kako bi se ispitala sumnjiva smrt!

Navodi se da na Alesijinom telu nisu bili pronađeni znakovi nasilja, kao i da je telo predato Nacionalnom institutu za sudsku medicinu.

Mlada košarkašica nije imala bolesti zbog kojih bi mogla da tako brzo izgubi život, a povodom čitavog slučaja je otvoren posebni dosije.

"Život košarkašice sa velikom perspektivom je prerano okončan... Jedna od najtalentovanijih sportistkinja generacije 2004. više nije sa nama", glasi početak objave Rumunskog košarkaškog saveza na Fejsbuku.

"Alesija Marija Rajkju umrla je na dan kada je napunila 18 godina. Osvojila je brojne medalje na nacionalnim prvenstvima za mlade sa KS Olimpija Bukurešt. Košarkaški savez Rumunije upućuje iskreno saučešće ožalošćenoj porodici! Počivaj u miru Alesija!"