BRAVO

VELIKO PRIZNANJE ZA SRBINA, IGRAĆE NA OL-STARU! Bulut dominira u Americi, na terenu sa legendama, a na klupi Doktor Džej

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Domović Bulut biće deo spektakla u Atlanti.

Izvor: Profimedia

Dušan Domović Bulut ispisuje istoriju u američkoj Big 3 ligi, najkvalitetnijem 3x3 takmičenju na svetu. Sada je dobio novo priznanje, pošto će biti deo Ol-star utakmice.

Spektakl u kom će učestvovati mnoge velike NBA zvezde, a na klupi će biti legendarni Džulijus Irving, poznatiji po nadimku Doktor Džej. Pored njega na terenu biće dvostruki NBA šampion Mario Čalmers, dvostruki pobednik u zakucavanjima Džejson Ričardson, zatim Džerald Grin, Džeremi Pargo i drugi.

Srpski basketaš nedavno je oborio i jedan rekord u ligi pošto je prestigao Brazilca Leandra Barbosu po broju asistencija u ligaškom delu takmičenja. On je kapiten ekipe "Elijens" koja je ove godine stigla do plasmana u plej-of. Eliminisana je u polufinalu.

Ol-star se održava 21. avgusta u Atlanti. U gradu u kom Bogdan Bogdanović igra i pruža odlične partije u dresu Hoksa. S obzirom da je trenutno na odmoru u Srbiji i da se oporavlja od povrede, neće moći da dođe i da gleda sunarodnika na terenu.

Tagovi