HIT!

AMERIKANCI DOŠLI U BEOGRAD, PA PROBALI JOKIĆEVU OMILJENU HRANU! "Sad sam ovo pojeo i neću više nikada" (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Američki novinari stigli su u Beograd kako bi napravili priču o Nikoli Jokiću, a pažnju im je privukla i hrana...

Izvor: MN press/facebook/screenshot

Američki novinari koji prate Denver u NBA ligi posetili su ove nedelje Beograd kako bi napravili priču o Nikoli Jokiću i srpskoj košarci, a naravno - to se najbolje upoznaje uz našu hranu i piće!

Oduševljeni su srpskom rakijom i domaćom hranom, a zbog Nikole Jokića su isprobali i burek, jelo koje nije zaobilazio u ranim igračkim danima i zbog čega ga je i bivši trener Dejan Milojević često "peckao". Voleo je Jokić da pojede burek pre ili posle treninga, a sada su se i američki novinari uverili zašto nije mogao da mu odoli.

"Ovog jutra sam prvi put probao burek, a možda je to bio i moj poslednji ikada", napisao je Adam Mers, američki novinar i dodao:

"Bilo je dobro, ali je to užina od tipa 5.000 kalorija... I to mislim pre nego što popiješ jogurt!

Pogledajte šta su sve zabeležili u Beogradu!

"Istina je to za Jokića. Angažovali smo nutricionistu i naš kondicioni trener Marko Ćosić, koji je zaista vrhunski trener, napravio je fantastičan program rada. Drugo, odredio je režim ishrane, a mi smo se ubili radeći na tome, ali videli smo da to ne ide u očekivanom smeru. I onda shvatimo da on doručkuje pola kile bureka i popije flašu koka-kole za ceo dan. Tada shvatiš da to mora da se promeni. Sa Ćosom je mnogo promenio telo i Ćosa je mnogo zaslužan što je on došao na nivo da može da se bavi profesionalnim sportom", ispričao je Milojević u jednom intervjuu za Jokića.