Neverovatno

ŠOK U NBA LIGI: STRADALI LIGAMENTI VELIKOM TALENTU! U klubu će POBESNETI kada čuju kako se povredio - isplivao snimak!

Autor Mladen Šolak

Ove sezone je planirano da igra u ekipi srpskog bisera, ali se to po svemu sudeći neće skoro desiti!

Izvor: Profimedia

Mladi američki košarkaš Čet Holmgren (20 godina, 213 centimetara) doživeo je po svemu sudeći tešku povredu uoči svoje debitantske sezone u NBA ligi. On je doživeo povredu ligamenta stopala i sigurno će morati na pauzu.

On je doživeo povredu u ligi "Krousover", koju organizuje bivši NBA igrač Džamal Kroford u Sijetlu. U njoj su učestvovali mnogi poznati igrači, poput Krisa Pola i Kevina Durenta, a rukovodstvo Oklahome sigurno će biti besno jer je mladi (krilni) centar odlučio da se proba među lokalnim amaterskim igračima i da ovako rizikuje povredu.

Pogledajte kako se povredio drugi "pik" sa ovogodišnjeg NBA drafta, koji će u Oklahohi igrati uz našeg Alekseja Pokuševskog i Australijanca Džoša Gidija, koji je prošle sezone bio šesti "pik". U toj utakmici čuvao je Lebrona Džejms!

Povreda bivšeg studenta Gonzage skrenuće pažnju rukovodstvima NBA franšiza da ubuduće sprečavaju igrače da nastupaju na ovakvim događajima, jer je i ranije ukazivano na to da teren u Krofordovoj "ligi" nije najbezbedniji za igrače. Štaviše, ta utakmica u kojoj je Holmgren nastupio prekinuta je, a u njoj je nastupio i Lebron Džejms, koga je novi NBA biser čuvao u kobnomo duelu. Meč je zaustavljen već u drugoj četvrtini zbog klizavog terena i kondenzacije.

Ovog leta je najavljeno da će u ovoj ligi igrati i Džejson Tejtum iz Bostona, Dežonte Marej iz Atlante, kao i ovogodišnji prvi "pik", Paolo Bankero iz Orlando Medžika. Ipak, veliko pitanje je da li će ona uopšte biti nastavljena.

Tagovi

nba