Šta bi bilo da date...

"NE DAMO DONČIĆU DA NAS GAZI, LAKO SMO MU UŠLI U GLAVU" Lukin rival došao pred novinare, pa ga isprozivao! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Luka Dončić je odigrao sjajan meč, što je priznao i Ker Krisa, ali smatra da je on dobio psihološki rat!

Izvor: MN Press, Matic Klansek Velej/Sportida

Slovenija je rutinski savladala Estoniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i tako stigla nadomak kvalifikacije za Mundobasket, pošto je na trećem mestu svoje grupe "pobegla" Izraelu na dve pobede viška.

Najbolji igrač Slovenaca bio je naravno Luka Dončić koji je zamalo upisao tripl-dabl sa 25 poena, 11 skokova i 5 asistencija. Ipak i pored toga njegov direktni rival Ker Krisa je smatrao da mu je "ušao u glavu"!

SLOVENIJA - ESTONIJA 104:83

Ovaj 21-godišnjak koji je posle Tartura, Bamberga i Žalgirisa za koje je nastupao otišao u NCAA da igra za Arizonudao je 14 poena i upisao pet asistencija na meču, ali svi pričaju o njegovoj izjavi posle utakmice.

"Luka je Luka, on je sjajan košarkaš i igrao je odlično danas. Ali mi ne dozvoljavamo da nas ljudi gaze. Da nije tako ostali bismo u Estoniji, ne bismo ni došli ovde. Ako nam neko nešto kaže, odgovorimo. Dončić je pokazao reakciju na to, što znači da je vrlo lako da mu se uđe u glavu", rekao je Krisa.

Sloveniju sada očekuje gostovanje Nemačkoj, dok će Estonija koja praktično nema šanse za prolazak igrati sa Finskom u narednom meču.