U procesu

HAOS U AMERICI, NBA IGRAČ UHAPŠEN NA AERODROMU: Nosio sa sobom dva pištolja i marihuanu, pa krenuo na odmor!

Autor Nikola Lalović

Košarkaš Minesote bi mogao da ima ozbiljne probleme zbog svog divljanja po Teksasu.

Izvor: Profimedia

Krilni košarkaš Minesota Timbervulvsa Torean Prins uhapšen je u Majamiju zbog naloga policije Teksasa! On se traži kao begunac od zakona zato što je u maju uhvaćen sa drogom i oružjem u južnoj američkoj saveznoj državi.

Kada je policija zaustavila Prinsa u Teksasu u kolima su mu našli dva pištolja, "vejp" napunjen THC-om, aktivnim sastojkom marihuane, kao i jedna posuda sa marihuanom. Tada je optužen za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja i posedovanje droge.

Sada je došao nalog za njegovo hapšenje i krilni košarkaš Minesote je uhapšen na aerodromu u Majamiju. To ga je prilično zateklo, jer njegov advokat Kent Šefer kaže da Prins nije znao da postoji nalog za hapšenje.

"On je bio ovde na odmoru i na aerodromu smo čuli njegovo ime, a zatim je priveden", naveo je advokat, a oglasila se i Minesota:

"Svesni smo izveštaja vezanih za Toreana Prinsa i u procesu smo skupljanja informacija o tome", naveli su u kratkom obaveštenju.

Prins je NBA karijeru počeo 2016. godine kao član Atlanta Hoksa koji su ga draftovali kao 12. pika prve runde. Tu je bio tri godine, zatim je dve sezone proveo u Bruklin Netsima, da bi se kratko zadržao u Klivlendu pre dolaska u Minesotu. Prošle sezone je prosečno beležio 7,3 poena, 2,5 skokova i jednu asistenciju po meču, a Timbervulvsi su sa njim potpisali dvogodišnji ugovor vredan 16.000.000 dolara. 

Tagovi

nba