Nadamo se!

MICIĆ SA EKIPOM, POLETEO ZA ISTANBUL: Jauknuo u "Areni", odneli ga sa terena, ali sada su stigle dobre vesti!

Autor Nikola Lalović

Vasilije Micić je sa ekipom Srbije!

Izvor: MN Press

Dok čekamo meč sa Turskom i nastavak kvalifikacija za Mundobasket dobre vesti dolaze iz Istanbula! Prema nezvaničnim informacijama "Žurnala" Vasilije Micić je otputovao sa nacionalnim timom u Istanbul!

Sjajni plejmejker i MVP finala Evrolige povredio je skočni zglob u pobedi Srbije nad Grčkom. Nakon što je osetio bol našao se na zemlji i morali su da ga odnesu van terena, a selektor Pešić na konferenciji posle meča nije mnogo pričao o toj povredi.

Urađen je pregled magnetnom rezonancom, a Micić se slikao posle svega i delovalo je da je situacija sve bolja. On je u meču sa Grčkom upisao devet poena, ali je onda morao van terena pred kraj prvog poluvremena i nije se vraćao na teren. Evo kako je to izgledalo:

Sada Srbiju čeka duel sa Turcima koje sa klupe vodi Ergin Ataman, a "orlovi" moraju da nastave da nižu pobede ako žele da budu sigurni u plasman na Mundobasket. Da li će Micić moći da im pomogne je veoma uputno, ali to što je odleteo za Istanbul makar daje nadu da će biti potpuno spreman za start Eurobasketa.