ŠOU

HIT FOTKE - JOKIĆ BROJI "STOTKE" PRED PUT SRBIJE! U cik zore mu prilazili na aerodromu, ali nikome nije rekao NE MOŽE!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je imao vremena za sve navijače koji su od njega na aerodromu "Nikola Tesla" tražili selfije i autograme.

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je rano jutros u Prag na Eurobasket, ali u "skraćenom" sastavu pošto će se sjajni centar Nikola Milutinov kasnije priključiti državnom timu zbog viroze. Svi ostali košarkaši Srbije bili su na aerodromu "Nikola Tesla" u dogovoreno vreme, a tamo su ih primetili i brojni putnici koji su u isto vreme imali zakazan let, pa nije iznenađenje što su naši pospani reprezentativci bili upitani i za koji selfi, autogram...

Najviše pažnje naravno privukao je Nikola Jokić koji je nasmejan stigao na aerodrom i svima je izlazio u susret i rekao "može", a foto-reporteri su zabeležili i interesantan trenutak kada je iz torbice izvadio novac i počeo da broji stotine evra.

Najbolji košarkaš reprezentacije Srbije, zbog kog su se i MONDO reporteru sa Eurobasketa nasmejali na aerodromu, važi za najvećeg šaljivdžiju u svom Denveru, a čini se da će i u državnom timu biti zadužen za "dobar štimung". Posle dugo vremena je sa reprezentacijom i trebalo je da prođe nekoliko dana kako bi sve "kliknulo", ali deluje da je sada i u igračkom smislu, kao i što se tiče atmosfere, sve na vrhunskom nivou.

Pogledajte hit fotografije sa aerodroma "Nikola Tesla" uoči polaska reprezentacije Srbije na Eurobasket!

Podsetimo, Srbiju će na Eurobasketu predstavljati sledeći košarkaši: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

Reprezentativci su jutros doputovali u Prag gde će večeras imati trening, ali će se selektor Pešić obratiti na konferenciji za medije u 21 čas. Prvi meč Srbija igra protiv Holandije u petak (1. septembar) od 21 čas, a potom "orlovima" slede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), pa dan pauze, zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar).