KRAJ VERIDBE!

POSLE KARDAŠIJANKE, RASKINUO I SA PREZGODNOM MAJOM: NBA zvezda odbija da igra, a više mu ne ide ni sa lepoticama!

Autor Nebojša Marković

Ben Simons je ponovo u centru pažnje, ali ovog puta zbog svog ljubavnog života.

Izvor: Instagram/mayajama/Profimedia

Ben Simons (26) već dugo ne nastupa u NBA ligi i zarađuje milione uprkos svom odbijanje da se ponovo nađe na terenu, bilo u dresu Filadelfije, bilo Bruklin Netsa u čije redove je prešao ove odine. Ali za to vreme, NBA zvezda privlači pažnju svojim ljubavnim životom.

Ako smo do sada mogli da kažemo da Simonsu dobro ide makar van terena, više ni to nije slučaj, pošto su košarkaš i voditeljka Maja Jama (28) raskinuli veridbu!

Mediji na Ostrvu i u SAD bruje o tome da su britanska novinarka i TV prezenterka i NBA igrač raskinuli posle osam meseci veridbe. Kao glavni problem navodi se njihova razdvojenost. Maja najviše vremena provodi u Londonu gde živi, dok je Ben u Njujorku.

Izvori "Njujork posta" navode da su njih dvoje želeli da održe vezu, ali da jednostavno dolaze iz dva različita sveta i da to nije bilo moguće. Isti list piše da su njih dvoje shvatili da koliko god se voleli, njihove karijere i stalna putovanja su učinili da ta veza ne uspe.

Pre ove veze, Simons je imao burnu vezu sa Kendal Džener, sadašnjom devojkom Devina Bukera, zvezdom Finiks Sansa. Ovo je Maja Jama:

Australijski košarkaš je dugo odbijao da igra za Filadelfiju, tražio je da ga franšiza trejduje, ali ni po dolasku u Bruklin nije promenio svoje navike. Bruklin Netsi su od njega javno tražili da zaigra u plej-of seriji krajem prošle sezone, ali je on i to odbio.