PORAZ

EMOTIVNO VEČE I PORAZ PARTIZANA U FUENLABRADI! Željko video probleme crno-belih, čeka ih novi meč u Španiji!

Autor Nemanja Stanojčić

Ekipa Željka Obradovića izgubila je od Fuenlabrade. Naredni meč igraju sa Huventudom.

Izvor: twitter/BFuenlabrada

Partizan je izgubio još jedan meč na pripremama, posle Borca iz Čačka crno-beli pali su i u Španiji. Fuenlabrada je odnela trijumf pred punom halom u sjajnoj atmosferi u čast velikog prijateljstva dva kluba i istorije koja ih povezuje. Uprkos svemu tome na kraju je španski tim bio ubedljiv - 94:84 (26:22, 22:23, 29:29, 21:19).

Imao je Željko Obradović priliku da vidi probleme u igri svog tima i nedostatke koje ima. Jasno je da je prijateljski meč i da rezultat nije bio u prvom planu, ali je svakako iskusni srpski stručnjak mogao da se uveri i gde stvari "škripe" i šta je to što će morati da poprave u narednom periodu. Već u nedelju ih čeka još jedan duel u Španiji, sa Huventudom.

Pred sam početak meča navijači Fuenlabrade pokazali su da ne zaboravljaju povezanost između dva kluba, skandiranje, aplauzi, ovacije i posebna koreografija, sve to pratilo je početak ovog duela. Na kraju, po rezultatu, nisu bili preterano prijateljski nastrojeni, mada će malo ko posle svih dešavanja na parketu i na tribinama da pamti rezultat.

Sada Obradovića i izabranike čeka još jedan tim sa kojim imaju istorijsku povezanost. Partizan je evropsku titulu osvojio pobedom upravo protiv Huventuda. Čuvenom trojkom Aleksandra Đorđevića je srpski tim stigao do titule. Očekuje se i da će duel koji se igra u nedelju takođe biti u znaku prisećanja na velike uspehe i istorijsku povezanost dva tima.