Haos!

MIJAILOVIĆ NAPUSTIO SKUPŠTINU, PA SE OGLASIO! Predsednik KK Partizan otkrio zašto je otišao sa stadiona u Humskoj

Autor Dušan Ninković

Velika drama na stadionu Partizana u Humskoj ulici, gde je trebalo da se izabere prvi čovek SD Partizan.

Izvor: MN Press

Veliki skandal na izbornoj sednici SD Partizan! Trebalo je da crno-beli danas dobiju novog predsednika, a pitanje je da li će se glasanje održati i u kojim će to uslovima biti izvedeno. Sa stadiona Partizana u Humskoj već je otišao jedan od dvojice kandidata, Ostoja Mijailović. Prvi čovek košarkaškog kluba bio je protivnik Miloradu Vučeliću za mesto prvog čoveka sportskog društva, ali izbornoj sednici neće prisustvovati.

Po rečima Ostoje Mijailovića predstavnici fudbalskog kluba ne dozvoljavaju delegatima iz ostalih klubova da uđu na stadion! Podsećamo, pored izbačenog delegata koji je predstavnik gimnastičarskog kluba Partizan, još četiri delagata nisu mogla da uđu na sednicu.

"Nije fer i pošteno. Miloš Vazura kao predstavnik FK odlučuje ko može da uđe, a ko ne. Predsednik SD Partizan je poslao tip ovlašćenja svim klubovima koji su ljudi ištampali, popunili ga i došli po njega. Sada dolazimo u situaciju da neće da ih puste, a ja neću da dozvolim da ih maltretiraju i napustićemo zajedno Skupštinu", rekao je Mijailović, a prenosi "24sedam".

Ostaje da se vidi kakvo će rešenje biti, a u narednim satima Mijailović bi trebalo da održi konferenciju za novinare na kojoj će objasniti sve što se danas desilo u Humskoj. Navodno, prvi čovek košarkaške sekcije održaće konferenciju za medije u prostorijama teniskog kluba Partizan. Pogledajte kako su Mijailovića dočekali navijači ispred stadiona: