Javio se

ODBIO ZVEZDU DA BI VOZIO KAMPER PO AMERICI?! Raduljica se oglasio - trenira kod Novaka, a evo šta je istina!

Autor Dušan Ninković

Srpski centar se oglasio posle navoda da će da putuje u Ameriku sa Yu grupom.

Izvor: Instagram/mraduljica/printscreen

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica oglasio se iz teretane Novaka Đokovića na Dorćolu, gde se očigledno sprema za novu sezonu. Čuveni centar se oglasio povodom navoda da će putovati u Ameriku sa "Yu grupom" da vozi kamper na čuvenoj "Ruti 66". Uz snimke i slike i teretane, on je objavio poruku "Treniranje za rok ture... Instagrameri i instagram novinari", čime je dovoljno rekao o tim navodima.

Žika Jelić iz čuvenog rok-sastava najavio je da pre nekoliko nedelja da će upravo Raduljica biti deo puta te grupe u Americi, ali sudeći po "Raduljinoj" objavi, njegove misli i treninzi su u ovom periodu posvećeni košarci i karijeri. Pogledajte kako se sprema košarkaš u teretani Novaka Đokovića:

"Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dečak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako delimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa", rekao je za "Nedeljnik" muzičar Žika Jelić.

Raduljica je ovog leta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, što je potvrdio i predsednik srpskog i regionalnog šampiona Nebojša Čović. "Kontaktirali smo Teodosića, Marjanovića, Bjelicu i Raduljicu. Miloš ima ugovor sa Virtusom, Nemanja je izabrao Fenerbahče, Bobi ostaje u NBA, a sa Miroslavom će biti još kontakata. Situacija je trenutno nedefinisana", rekao je Čović početkom jula. Ipak ta saradnja nije ostvarena, pa je Raduljica i dalje bez kluba. Slobodan je od prošlog decembra, kada je napustio Južnu Koreju.