Afera

JA SPAVALA SA NJIM? SVI SAMO ŽELITE JEDNO! I sestru čuvenog košarkaša povezali sa SE*S-SKANDALOM njegovog trenera!

Autor Mladen Šolak

Dok se nagađa sa kim je spavao trener Bostona, javila se sestra njegovog igrača, Ala Horforda. "Ceo dan me spamuju porukama o tome!"

Izvor: Profimedia/Twitter/AnnaHorford

Trener Boston Seltiksa Ime Udoka spavao je sa jednom ženom iz klupske organizacije, imao sa njom aferu i zbog toga će izvesno biti suspendovan na godinu dana. Čim je svetska javnost saznala za to da je prevario suprugu sa ženom koja ima veze sa timom, počelo je nagađanje ko je u pitanju. Tako su na društvenim mrežama "duhoviti" nalozi pisali da je u pitanju najmlađa sestra košarkaša Bostona Ala Horforda, Ana Horford (29).

Tim povodom, ona se javno oglasila porukom na društvenim mrežama: "Shvatam da je u pitanju 'trolovanje', ali spamuju me tim porukama celog dana. Nije smešno. Shvatam da samo želite klikove, ali se za*ebavate sa stvarnim ljudima, koji nemaju ništa sa ovim. To stvarno nije u redu", napisala je Ana, koja je udata za Engleza, TV lice je i vodi svoj podkast o vinima i o raznim temama, od sporta do društvenih mreža i pop-kulture. Pogledajte kako ona izgleda:

Prema za sada poznatim informacijama, Udoka je tokom svoje prve sezone na klupi Bostona bio u vezi sa jednom od svojih saradnica u stručnom štabu, a za to vreme trener je je bio veren sa glumicom Nijom Long, sa kojom ima sina Keza. Američki mediji pišu da treneru Bostona preti i otkaz, ali je ipak realnija opcija da bude suspendovan, jer je tim pod njegovim vođstvom za 12 meseci stigao do velikog NBA finala protiv Golden Stejta i samim tim - nadomak titule. Navodno je Ime Udoka pre nekoliko meseci saznao da su u klubu saznali za njegovu aferu, ali je (takođe navodno) saopštio sve Niji tek kada je shvatio da će priča dospeti u medije.

"Kada vidite ljude koji promene svoj ceo život i krenu na put prosvetljenja, grle drveće, povezuju se sa prirodom, vole sebe, prihvataju pozitivu, puštaju da im sunčeva svetslost osvetli kožu, tada razumite jednu stvar. Sa svom tom svetlošću koju vidite shvatite da su svi oni prošli kroz tamu da bi dotle došli. Bez senke, bez svetla, upoznaj senku, upoznaj svetlo", napisala je glumica u prvoj reakciji na vest o neverstvu svog partnera.

"RUŽNIJE JE NEGO ŠTO SMO MISLILI"

Ime Udoka rođen je 1977. u Portlandu, igrao je košarku u srednjoj školi, na tri koledža, a 2000. nije bio draftovan na NBA draftu. U najjačoj ligi na svetu igrao je u nekoliko timova (Lejkersima, Niksima, Portlandu, San Antoniju i Sakramentu), a u Evropi je nastupao za Mursiju 2012, kada je i postao trener. Na klupu kraj terena seo je 2012, kao asistent Grega Popoviča u San Antoniju i bio je to sedam godina, pa je po sezonu radio u Filadelfiji i Bruklinu, sve do dolaska u Boston 2021, kada je nasledio Breda Stivensa, bivšeg trenera, a sada generalnog menadžera NBA vicešampiona. On će po svemu sudeći i odlučivati o sudbini suspendovanog trenera.

Poznati košarkaš Met Barns rekao je da je isprva branio Udoku, ali je promenio stav kada je saznao sve detalje o aferi trenera Bostona. "Nisam znao sve činjenica, stao sam u odbranu Udoke. Kada sam razgovarao sa nekim ljudima, obrisao sam objavu. Situacija u Bostonu je baš loša, užasna je, ružnija nego što smo mislili. Zato sam obrisao sve, ne mogu da podržim takve stvari. Nije na meni da vam kažem, ako izađe u javnost, neka izađe. Posle objave sam pričao sa nekim ko zna sve detalje i to sr**e je žestoko. Molim se za sve koji su umešani", napisao je on.