POGLEDAJTE!

HAOS I TUČA POSLE POBEDE SRBIJE - PESNIČENJE KOŠARKAŠICA! Saša davala izjavu, a onda je izbio SKANDAL pred TV kamerama!

Autor Nebojša Marković

Košarkašice Srbije su upisale trijumf, a da li zato ili iz nekih drugih razloga, njihove rivalke iz selekcije Malija potukle su se međusobno.

Izvor: YouTube/Sport Klub/Printscreen

Košarkašice Srbije upisale su izuzetno važnu pobedu na Svetskom prvenstvu u Sidneju protiv autsajdera u grupi, ekipe Malija. Izabranice Marine Maljković su sigurnom igrom u drugom poluvremenu upisale drugi trijumf u četvrtom meču na turniru, predvođene sjajnom Sašo Čađo.

Ova pobeda je Srbiju značajno približila plasmanu u četvrtfinale Mundobasketa, ali izgleda da ovaj poraz nipošto nije lako pao igračicama Malija koje su naočigled svih potukle među sobom!

Saša Čađo je ubacila 20 poena ekipi Malija i bila najbolja na utakmici, a upravo se incident dogodio dok je ona davala izjavu. Čađo je razgovarala u miks zoni, kada se odjednom mogla čuti velika buka. Svi su bili u šoku kada su videli da se dve igračice Malija tuku.

Njihove saigračice su pokušavale da ih rastave, moglo se čuti kako viču "Stop, stop", a dok su se borbene Malijke uporno tukle, bilo je i vriske među prisutnima. Pogledajte kako su kamere "Sportkluba" sve zabeležile:

Tuča košarkašica Malija posle poraza od Srbije
Izvor: Youtube/Sport Klub