Košarka

OVO POSTAJE SVE GORE! NBA trener PRETIO koleginici pre nego što su spavali?! Isplivali novi detalji afere!

Autor Mladen Šolak

Koristio je "grube reči" pre nego što je započeo neprikladan odnos sa ženom koja mu je bila podređena, utvrđeno je nezavisnom istragom u klubu

Izvor: Profimedia

Trener Boston Seltiksa Ime Udoka suspendovan je nakon što je otkriveno da je spavao sa jednom koleginicom. Međutim, taj skandal postao je još veći kada je otkriveno da je navodno koristio "grub jezik" sa ženom koja mu je bila podređena na radnom mestu pre nego što je sa njom imao neprikladan odnos. Tako saopštene, nove informacije i dalje kriju mnogo detalja, ali deluje da je košarkaš Met Barns bio u pravu kada je rekao da je situacija "mnogo gora nego što se isprva činilo".

Prema najnovijim informacijama, Boston Seltiksi bi Udoku mogli i da otpuste, nakon što su ga već suspendovali na godinu dana. On je za 12 meseci na klupi slavnog tima uradio veliki posao, plasirao se u veliko NBA finale, ali je ovog leta posle izbijanja skandala sklonjen sa pozicije i umesto njega je trener postao doskorašnji asistent, Džo Mazula. Seltiksi su ovim povodom angažovali nezavisnu advokatsku kancelariju i ona je utvrdila da je Udoka koristio "grubi rečnik" u svojim razgovorima sa tom ženom pre nego što su započeli neprikladnu vezu na radnom mestu. Utvrđeno je da je Udoka koristio rečnik koji je bio veoma zabrinjavajući i to smanjuje njegove šanse da se i sledećeg leta vrati na posao, a lako bi mogao da ovim završi i dalju trenersku karijeru.

Podsetimo, nedavno je isplivala informacija da je Udoka imao takav odnos sa ženom koja je bila zadužena za logistiku u Boston Seltiksima i da je ona navodno pomagala i njegovoj supruzi, poznatoj glumici Niji Long oko selidbe prošlog leta. Iz dana u dan isplivavaju novi detalji ove afere koja je tema "broj jedan" u Americi uoči početka nove NBA sezone, zakazanog za 18. oktobar. Tako se pojavila i informacija da je možda u pitanju Alison Foster, njegova koleginica iz stručnog štaba: