Košarka

NE POSTOJE DVA PARTIZANA! HVALA I CRVENOJ ZVEZDI: Ostoja Mijailović imao poruku i za one koji NISU bili tu! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ostoja Mijailović na rođendanu JSD Partizan zahvalio i onim crno-belima koji nisu želeli da dođu.

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

U hotelu Hajat u utorak uveče obeležen je rođendan JSD Partizan, uz dodelu nagrada i govor Ostoje Mijailovića, koji je pre mesec dana, posle burnog izbornog dana u Humskoj, u Agenciji za privredne registre upisan kao predsednik sportskog društva, sa čim se ne slaže FK Partizan na čelu sa Miloradom Vučelićem. Zato je crno-belo sportsko društvo u utorak na dva mesta obeležilo 77. rođendan, a u međuvremenu je Sportsko društvo Crvena zvezda poslalo čestitku adresiranu na Ostoju Mijailovića kao predsednika i njegovog saradnika Željka Tanaskovića kao generalnog sekretara.

"Hvala klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik Sportskog društva Partizan. Čast je biti ovde ispred klubova i Partizanovaca. Hvala i onima koji nisu tu i moram da im poručim da su i oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, nemamo dva Partizana. Hvala i njima što danas nisu tu", rekao je Mijailović, poslavši tako poruku i strani unutar crno-bele porodice sa kojom je nedeljama bio u sukobu.

Mijailović je uputio zahvalnost svima koji su prisustvovali - partizanovcima i onima koji su im bili gosti na koktelu, a zahvalnost je izrazio i Crvenoj zvezdi: "Hvala i našem najvećem rivalu, Sportskom društvu Crvena zvezda, koja nam je danas uputila iskrenu, prijateljsku čestitku. Jesmo sportski rivali, ali smo građani naše lepe Srbije i moramo da se poštujemo. Hvala i Fudbalskom klubu Vojvodina koji je čestitao današnji praznik. Mi koji smo se prihvatili odgovornih funkcija, savesno ćemo ih raditi uvek i samo u interesu Partizana. Radićemo na tome da promocija Partizana uvek i na svakom mestu bude sve veća i veća", izjavio je Ostoja Mijailović, uz zahvalnost svima na podršci: "Jesam očekivao veliku podršku, ali ne u ovolikom broju. Hvala vam svima od srca i čestitam svim Partizanovcima".

Ranije danas, u prostorijama FK Partizan takođe je obeležen rođendan sportskog društva, a tom prilikom se javnosti obratio Milorad Vučelić.