Auuu!

BOMBA! ZVEZDA DOVELA PLEJMEJKERA IZ NBA LIGE: Proključalo na Malom Kalemegdanu pred PAO - stiglo najveće pojačanje!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda ima novog organizatora igre!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je objavila pravu bombu - tim sa Malog Kalemegdana je potpisao Luku Vildozu! Argentinski plejmjeker se tokom prethodne sezone oprobao u najjačoj ligi na svetu, ali nije imao mnogo uspeha. Nekadašnji šampion Španije sa ekipom Baskonije prvo je potpisao ugovor sa Njujork Niksima, a zatim i sa Milvoki Baksima, ali je u redovima tima iz Viskonsina odigrao samo sedam mečeva tokom sezone.

Između ova dva angažmana imao je problema i sa povredom, a nakon što su se za njega interesovali brojni evroligaši rešio je da potpiše dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Argentinski plejmejker Luka Vildoza novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts. Reprezentativac Argentine i nekadašnji bek Baskonije, Njujorka i Milvoki Baksa, potpisao je u četvrtak sa crveno-belima dvogodišnji ugovor! U nekadašnjem beku Baskonije, Njujorka i Milvokija, Crvena zvezda je dobila "ratnika“ i igrača koji će doneti nove opcije i mogućnosti na pozicija organizatora igre. Luka je ujedno prvi Argentinac u bogatoj istoriji KK Crvena zvezda. U nekadašnjem beku Baskonije, Njujorka i Milvokija, Crvena zvezda je dobila „ratnika“ i igrača koji će doneti nove opcije i mogućnosti na pozicija organizatora igre. Luka je ujedno prvi Argentinac u bogatoj istoriji KK Crvena zvezda", navodi se u saopštenju kluba. 

Crveno-beli sledeći meč igraju već od 19 časova protiv Panatinaikosa na domaćem terenu u Evroligi, ali tu soigurno neće biti Vildoze. Ipak moguće je da bi on mogao da se nađe u sastavu i kombinaciji za tim već za vikend kada u nedelju od 16 časova crveno-beli gostuju ekipi Cedevita Olimpije u Ljubljani.