NOVA SREDINA

NAŠAO NOVI KLUB POSLE ZVEZDE I PARTIZANA: Devojka mu postala svetska šampionka, a on ostaje na Balkanu - igraće Evropu!

Autor Nebojša Marković

Nemanja Dangubić je na kraju prošle sezone okončao saradnju sa Partizanom, a u narednom periodu će nastupati u Grčkoj.

Izvor: Instagram/lazaaa7/screenshot

Posle angažmana u Partizanu, vreme je za novi inostrani izazovi. Nemanja Dangubić, doskorašnji igrač crno-belih, ali i nekadašnji član Crvene zvezde, pronašao je novu sredinu u kojoj će nastaviti svoju karijeru.

Dangubić se seli u Grčku, gde će tokom naredne sezone nositi dres Promiteasa iz Patre. On je bio bez angažmana otkako je napustio Partizan po završetku prethodne sezone, a sada je konačno doneo odluku po pitanju svoje budućnosti.

Doskorašnji bek crno-belih će ubuduće nastupati u Prvoj ligi Grčke, preneli su tamošnji mediji, ali i u Evrokupu, pošto se Promiteas nadmeće i u tom takmičenju. Grčki mediji još pišu i da je Dangubić na pragu potpisa sa ovom ekipu, za koju bi mogao da debituje već u sredu. Tada će Promiteas igrati protiv Gran Kanarije u Evrokupu, a protekle sezone u Partizanu nije uspeo da se dovoljno nametne ne bi li dobio novi ugovor. U redovima beogradskog velikana, Dangubič je u ABA ligi prosečno igrao 25 minuta po meču i beležio 7,5 poena i 2,9 skokova.

Inače, Dangubić je u vezi sa odbojkašicom Katarinom Lazović, koja je ovog vikenda sa reprezentacijom Srbije osvojila Svetsko prvenstvo. Očito da ovaj sportski par nastavlja da dobija lepe vesti u profesionalnim karijerama. Ovo su Nemanja Dangubić i Katarina Lazović.