LUDILO

"MATORKA" KOJA OBOŽAVA NBA KOŠARKAŠE ŠOKIRALA: Smuvala 17 godina mlađeg, bio je dete dok je Pipen igrao sa Džordanom!

Autor Milutin Vujičić

Majklu Džordanu će biti neprijatno na narednim okupljanjima Čikago Bulsa.

Izvor: Instagram/larsapippen/printscreen

Prethodnih nedelja u američkim medijima šuškalo se o vezi Larse Pipen i Markusa Džordana, a sada su fotografije i zvanično potvrdile da su otpočeli romansu. Tako je bivša supruga košarkaša Skotija Pipena "smuvala" sina njegovog nekadašnjeg saigrača Majkla Džordana, a izgleda da im ne smeta ni 17 godina razlike pošto na snimcima iz provoda deluje da se i te kako lepo provode i da su zaljubljeni.

Bizarno je što je Larsa gledala Markusa kako odrasta dok su njen bivši partner Skoti Pipen i Majkl Džordan igrali zajedno u Čikagu i osvajali titule, a nije poznato kako je došlo do toga da godinama kasnije otpočnu ljubavnu vezu.

"Morate da razumete da imam dosta prijatelja. Nekad izađem s nekim i to se uveliča. Tri godine smo prijatelji i izađemo ponekad zajedno", istakla je Larsa nedavno, ali su fotografije potvrdile da između njih definitivno postoji nešto više, tako da će buduća okupljanja slavnih generacija Čikaga proteći u neprijatnim razgovorima Džordana i Pipena.

Podsetimo i da je Larsa Pipen bila učesnica brojnih rijaliti programa i da je tako zarađivala za život, a u braku sa Skotijem Pipenom bila je od 1997. do 2021. godine. Nakon toga se dovodila u vezu sa brojnim košarkašima, od čega je sigurno najpoznatija bila avantura sa Malikom Bizlijem iz Minesote. Tada je mladi košarkaš "izgubio glavu" zbog Larse (48), ali izgleda da ipak na kraju nisu uspeli da nađu zajednički jezik.

Za razliku od Malika, Markus Džordan, bivši američki košarkaš čija karijera nije bila naročito impresivna, rođen je 1990. godine i nije baš toliko mlađi od Larse Pipen koja očigledno voli mlađe...