Zanimljivo

AMERIČKI PREDSEDNIK KUPUJE NBA TIM OD BAHATOG MILIJARDERA: Kokoškovu pravio HAOS u timu, sad mora da ga proda!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji prvi čovek Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama je navodno deo grupacije koja želi da kupi Finiks Sanse.

Izvor: Profimedia

Godinama je Robert Sarver pravio razne skandale, a kada su krenuli da izlaze na videlo NBA liga ga je naterala da stavio Finiks Sanse čiji je vlasnik na tržište i da ih proda! 

Sada je ova franšiza u procesu prodaje, Sarver je već uklonjen sa svih pozicija, a bahati milijarder koji je seksualno uznemiravao radnice i upadao u svlačionicu Igoru Kokoškovu dok je Srbin vodio ovaj tim će morati da se pomiri sa prodajom ekipe.

Proslavljeni NBA košarkaš, a sada jedan od najpoznatijih stručnih konsultanata za košarku u Americi Čarls Barkli je u podkastu kod Bila Simonsa otkrio da je jedna grupa koja ima ponudu za Sanse predvođena Barakom Obamom!

"Čuo sam da je Obama u jednoj od grupa koje daju ponude i on je jedan od onih ljudi za koje verujem da bi svima bilo drago da budu na čelu franšize. Ako me Obama pozove i pita da budem deo vlasničke strukture tima, naravno da ću pristati. Toliko volim i divim se tom čoveku", rekao je Barkli.

Što se tiče Obame, za vreme svoje vladavine voleo je da se druži sa NBA igračima, zna se da je u mladosti igrao košarku i da je veliki navijač Čikago Bulsa. Sada bi mogao da se preseli na Floridu i da ga gledamo u prvim redovima na mečevima Devina Bukera i Krisa Pola. 

Tagovi